ABOUT

Pingpong Productions er et produktionsselskab, der laver visuelt indhold til organisationer og virksomheder, uden det fører til skyhøje budgetter. Vi vinkler indholdet, så det er spændende for målgruppen (og også gerne informativt, følsomt, alvorligt og sjovt men for guds skyld ikke ligegyldigt!)

Vi laver visuelt indhold med alt fra statsministeren til den selvstændige håndværker, og mest af alt til alle jer midt imellem. Vi laver film til TV, biograf, web og sociale medier. Vi laver kampagner, reklamer, eventfilm, explainers, testimonials, short-docs, bannere og animationer. Inden for fotografi skyder vi reportage, portrætter, events, corporate, packshots og dronebilleder. Vi laver faktisk det hele inden for fotografi og film. Ideén er nemlig, at kunden kan få hele pakken, fremfor de selv skal finde en fotograf og en filmskaber.

Fælles for vores produktioner er, at vi skarpvinkler, skær, klipper og filer budskaber til så alt overflødigt skæres fra. Less is more for jeres målgrupper, og vi hjælper jer med at få jeres historier til at leve på hjemmesider og sociale medier. Af samme grund starter hver produktion med en dialog med jer om indholdets budskab, målgruppe og kanalstrategi. Vi kalder det pingpong🏓.

Pingpong Productions er stiftet af fotografen Frej Rosenstjerne og filmskaberen Mads Elmquist i 2023. Vi har til huse i København og arbejder i hele Danmark samt i det store udland. Hvis du pønser på en film til hjemmesiden eller mangler nogle stills, så giv os et kald eller smid os en mail.